EnergieneticA

Vanwaar de naam EnergieneticA?


EnergieneticA is een samenstelling van Energie en Genetica.

Genetica en meer bepaald de vrij jonge wetenschap 'epigenetica' speelt een belangrijke rol binnen de PNI-aanpak. Onderzoek laat zien dat de kans op gezondheid of ziekte niet enkel in onze genen zit. Voeding, leefstijl- en omgevingsfactoren beïnvloeden welke genen tot uiting komen en bepalen of we ziek worden of gezond blijven.

Energetica vind je ook terug in de naam: dit is de energieleer, in wikipedia beschreven als: "de naam voor verschillende theorieën binnen diverse gebieden van wetenschap en (alternatieve) geneeskunde, die gemeenschappelijk hebben dat ze natuurverschijnselen en levensvormen beschrijven in termen van energie en energietransformaties."Mijn prioriteit is een positieve energietransformatie te bewerkstellingen bij wie bij mij ten rade komt

De hoofdletter E benadrukt dat EMOTIE een belangrijke rol speelt in de gezondheidstoestand.

Elke negatieve emotie wordt opgeslagen in het lichaam.


De hoofdletter A geeft het belang van ADEMHALINGstechnieken zoals hypercapnie en hypoxie aan, één van de belangrijke intermitterende interventies die we gaan toepassen in het herstelproces.

MIJN MISSIE

Mijn missie is mensen te inspireren, motiveren en sensibiliseren om gezonder te leven en hun gezondheid te herwinnen. Dit bereiken we door het eten van de juiste voeding, de juiste voedingsfrequentie te hanteren, leefstijlinterventies in te bouwen, bewegingscoaching, aandacht voor het bioritme en voedingssuplementen daar waar het lichaam een extra ondersteuning nodig heeft.